Boligvelgeren er fleksibel og kan raskt og enkelt integreres på alle nettsider. Dersom du har laget en nettside selv for boligprosjektet ditt og ønsker å inkludere boligvelgeren på nettsiden din, er ikke dette noe problem med boligvelgeren fra Nettbrygga. Boligvelgeren har 2 ulike versjoner, en 2D versjon og en 3D versjon.

Boligvelgeren har meget gode redigeringsmuligheter slik at det er raskt og enkelt å endre informasjonen tilknyttet hver boenhet. Enten om det skulle være å endre prisen, skifte status fra ledig til solgt eller legge til bilder. Alle egenskapene til boenheten er fullt redigerbare uten inngående kompetanse.

Med boligvelger får du rask og god oversikt over hvilke objekter som er ledige og hvilke som er solgt. I tillegg får du et bilde av hvor den aktuelle leiligheten ligger i forhold til de andre leilighetene i bygget.

Boligvelgeren har et reponsivt design. Det betyr at den fungerer like bra på alle enheter som for eksempel smartphone, nettbrett eller pc.

Boligvelgeren har et moderne og stilrent design. Det ligger også støtte for å endre deler av utseende i løsningen dersom man ønsker det.